Vilkår og betingelser

Nedenfor er beskrevet vilkår og betingelser når du tilmelder dig HAPPI nyhedsbrevet

Samtykkeerklæring:

Jeg giver hermed samtykke til, at ProjectZero må sende mig e-mails. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.

Jeg accepterer samtidig, at ProjectZero kan behandle personoplysninger om mig som nærmere anført i disse vilkår og betingelser og den tilhørende persondatapolitik.

Vilkår og betingelser

Datapolitik

Du accepterer, at ProjectZero Alsion 2, 6400 Sønderborg Cvr-nr. 29 21 56 42 (herefter “PZ”) behandler dine personoplysninger afgivet i forbindelse med tilmelding til modtagelse af elektronisk kommunikation eller senere ændring heraf, jf. ovenfor, i henhold til denne datapolitik og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Hvis du ikke kan acceptere dette, skal du undlade at meddele os samtykke til at kontakte dig via elektroniske kommunikation.

2.1 Hvilke personoplysninger behandler PZ?

PZ indsamler E-mail og navn ved tilmelding til nyhedsbrev.

2.2 Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Vi kan bruge dine personoplysninger til at:

– udsende nyhedsbrev

2.3 Hvem modtager dine personoplysninger?

Vi kan videregive dine personoplysninger til:

– forretningspartnere med henblik på at kunne udsende nyhedsbrevet.

2.4 Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på PZs vegne i henhold til denne Datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. 

2.5 Hvordan beskytter vi personoplysninger?

Vi har i overensstemmelse med persondatalovens regler truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab. Vi opbevarer personoplysninger på vores egen eller en af vore forretningspartneres sikre servere.

2.6 Adgang til oplysninger

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen: post@projectzero.dk Du kan få urigtige oplysninger slettet eller korrigeret.

  1. Yderligere information

Hvis du har spørgsmål eller kommentar

Samtykkeerklæring:

Jeg giver hermed samtykke til, at ProjectZero må sende mig e-mails. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.

Jeg accepterer samtidig, at ProjectZero kan behandle personoplysninger om mig som nærmere anført i disse vilkår og betingelser og den tilhørende persondatapolitik.

Vilkår og betingelser

Datapolitik

Du accepterer, at ProjectZero Alsion 2, 6400 Sønderborg Cvr-nr. 29 21 56 42 (herefter “PZ”) behandler dine personoplysninger afgivet i forbindelse med tilmelding til modtagelse af elektronisk kommunikation eller senere ændring heraf, jf. ovenfor, i henhold til denne datapolitik og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Hvis du ikke kan acceptere dette, skal du undlade at meddele os samtykke til at kontakte dig via elektroniske kommunikation.

2.1 Hvilke personoplysninger behandler PZ?

PZ indsamler E-mail og navn ved tilmelding til nyhedsbrev.

2.2 Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Vi kan bruge dine personoplysninger til at:

– udsende nyhedsbrev

2.3 Hvem modtager dine personoplysninger?

Vi kan videregive dine personoplysninger til:

– forretningspartnere med henblik på at kunne udsende nyhedsbrevet.

2.4 Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på PZs vegne i henhold til denne Datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. 

2.5 Hvordan beskytter vi personoplysninger?

Vi har i overensstemmelse med persondatalovens regler truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab. Vi opbevarer personoplysninger på vores egen eller en af vore forretningspartneres sikre servere.

2.6 Adgang til oplysninger

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen: post@projectzero.dk Du kan få urigtige oplysninger slettet eller korrigeret.

  1. Yderligere information

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen ProjectZero Alsion 2, 6400 Sønderborg

er til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen ProjectZero Alsion 2, 6400 Sønderborg

Læs mere om HAPPI’s øvrige fokusområder

Teknologier

Energi-
strategier

Beboernes
energivaner

Læring or
ledelse

Finansierings-
modeller