Grønt Ambassadørkorps

Alle 6 boligforeninger i HAPPI starter nu et grønt ambassadørkorps, og du kan være med.

Det er frivilligt at være grøn ambassadør. Med dit grønne engagement kan du bakke op om den grønne profil, som vi i boligforeningerne er i gang med at opbygge. 

Som du sikkert ved, energirenoverer vi vores bygninger med forbedring af klimaskærm, solceller med
batteri og andre relevante tiltag. Det kan du læse mere om i de energi- og bæredygtighedsstrategier, som boligforeningernes hovedbestyrelser har godkendt – Link til energi- og bæredygtighedsstrategier.

Som grøn ambassadør sidder du måske med en idé, som kan lette den grønne omstilling i din boligforening og du kan medvirke til at skabe et idéforum? Du behøver ikke at være ekspert. Du agerer ud fra din egen hverdag og din grønne adfærd i dit hjem, men også udenfor. På den måde kan du bidrage med at påvirke andre til et bedre og bæredygtigt klima, som gavner ikke alene os i boligforeningerne, men i sidste ende hele kommunen, og dermed vores børn og børnebørn. Du kan bringe vigtig viden til beboerne, og bidrage til at arrangere grønne tiltag.

Du står ikke alene, tværtimod. Ambassadørkorpsets opgaver løses i fællesskab. Du bliver en del af et stærkt netværk i egen boligforening. Og du får mulighed for at opbygge gode relationer til de grønne ambassadører i de øvrige boligforeninger.

Alle kommunens 6 boligforeninger deltager allerede aktivt i Sønderborgs ProjectZero-vision – med fokus på at skabe et CO2-neutralt Sønderborg-område i 2029. Vi deltager derfor aktivt i arrangementer og
projekter som kan fremme CO2-målet og de energibesparende foranstaltninger.

Kontakt din boligforening for mere information om de grønne ambassadører samt tilmelding.

HAPPI er et treårigt EU-finansieret projekt, der baner vejen for, at ca. 3.500 lejemål på tværs af boligforeningerne i Sønderborg Kommune energirenoveres. Partnere i Happi er udover boligforeningerne også ProjectZero, EUC-Syd og Dansk Energi Management.